KEJAYAAN TEAM KAMI

Ikuti Kisah Mereka

Kejayaan Team Kami

SYUHADA ROSTAM

SYUHADA ROSTAM, STAFF MAKMAL SWASTA, JOHOR BARU

“Terjebak Jual Koko Jar Shake Lepas nampak Iklan Masterstokis”

Masa sedang berpantang anak kedua, ternampak iklan Masterstokis Koko Jar Shake. Terdektik hati ni nak cuba jadi agen pada 7 April 2019.

Awalnya konsisten restock 2 kotak, perlahan meningkat 6 kotak sampailah 60 kotak berani restock.

Saya yakin dengan rezeki saya walaupun cabaran team datang dan pergi, semangat tenggelam timbul tapi masih boleh bertahan sampai sekarang.

Bisnes yang kena sangat dengan jiwa dan masa. Nak buat pun enjoy aje dan happy.

Terima kasih master stokis, side team, keluarga yang banyak sokong dan customer yang repeat order. Alhamdulillah rezeki dikongsi bersama.

HUSNA AZHAR

HUSNA AZHAR, SURI RUMAH, SELANGOR

“Ubah 360 Hidup Suri Rumah”

Suri rumah yang bergelar usahawan? Tak mustahil. Dalam masa 4 bulan sahaja saya sudah ada 20 orang agen Koko Jar Shake daripada pelajar, bekerja malah pelajar sekolah. 

Terima kasih Allah, terima kasih Koko Jar Shake sebab bantu kami. Lagi-lagi yang baru nak mulakan perniagaan. Macam anak kesayangan ada kelas marketing, copywriting, gambar, video, semua akan diberikan.

Koko Jar Shake memang coklat terbaik yang boleh buat orang tersenyum.

Memang perjalanan nak berjaya menduga emosi dan fizikal. Awal-awal berpeluh naik turun tangga rumah tiada lift, ada masa rasa down dan letih. Tapi saya tak berhenti takat situ. Biarkan peluh ni jadi pengalaman indah.

“Sabar” kata ayah. Berkat sabar itulah sekarang ni saya dah mampu belaja keluarga makan, hadiah dan bantu suami bayar bil. Tak lupa untuk diri sendiri pun dah ada simpanan sendiri.

QISYAHKU

MENG, SURI RUMAH, LAHAD DATU

“Dulu Susah Dengan Suami Jadi Dropship Naik Motor COD Bersama Anak”

Manis sabarnya tu akan terasa bila ada hasilnya. Hikmah bersabar bersusah dengan suami untuk kehidupan yang lebih baik, terjumpa nombor Master Stokis Koko Jar Shake.

Alhamdulillah aturan Allah itu cantik dan saya berterimakasih leader saya Gyha yang banyak beri tunjuk ajar walaupun soalan yang sama ditanya.

Sekarang ni saya stokis team #kokojarshakeborneo

Sanggup saya pajak satu-satunya cincin emas dan harap untuk ubah ekonomi keluarga.

Bulan Oktober 2019 lepas jadi agen dan restock dalam 2 karton, sekarang saya boleh restok 60 karton  sebulan. Income dari 1 angka hingga 4 angka.

Scroll to Top